Δεν πάει άλλο... Έφτασε η οργή του Θεού...

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!

Μπλόγκερ με το ψευδώνυμο "Ροίδης",

Βρίσκω τη φωτογραφία από το "έργο τέχνης" που έβαλες στο http://roides.wordpress.com/2008/09/05/ypo_diwgmon/ αφάνταστα προσβλητική προς τον Χριστό... Ένας φίλος που δεν είναι Χριστιανός σαν εμένα, μου είπε ότι είναι αδύνατον να καταλάβετε πόσο ενοχλητική είναι... και αν σας ζητήσω να την κατεβάσετε, θα μου πείτε για ελευθερία της τέχνης, της έκφρασης και τα λοιπά... Ο μόνος τρόπος, μου είπε, να καταλάβουν τι απαράδεκτο πράγμα κάνουν, είναι να τους πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα... για να ενοχληθούν κι οι ίδιοι... Μάλιστα προσφέρθηκε να με βοηθήσει! Και ιδού το αποτέλεσμα:

http://i456.photobucket.com/albums/qq283/NIKON1980/MANA-ROIDI.jpg
Σου το αφιερώνω Ροίδη... και σου υπόσχομαι ότι όταν βγάλεις κι εσύ το γελοίο έκτρωμα του Martin Kippenberger θα βγάλω κι εγώ τη φωτο της μανούλας σου... Μέχρι τότε, ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ!!

11 σχόλια:

expaganus είπε...

Βρε συ Νίκο, την καταλαβαίνω την αγανάκτηση. Αλλά... τον πνευματικό σου τον ρώτησες πριν το κάνεις αυτό;
Κι ακόμα, αυτός ο φίλος που "σε βοήθησε και δεν είναι Χριστιανός" μήπως είναι χούλιγκαν;
Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σωστό να βρίζουμε μάνες.

expaganus είπε...

Θα έλεγα να το βγάλεις Νίκο. Ατην τελική, αν θεςνα επιτεθείς στο Ροίδη, να το κάνεις στον ίδιο όχι στη μάνα του. Τι φταίει αυτή η κακομοίρα;

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Δε ρώτησα κανέναν. Έχω βαρεθεί πια με τον κάθε ηλίθιο που προσβάλλει το Θεό που τον έφτιαξε!
Και βέβεια είναι χούλιγκαν αυτός που με βοήθησε. Σ' αυτούς τους ανθρώπους χρειάζεται χουλιγκανισμός και Σιαμάκης!
Και δεν επιτέθηκα στον ίδιο αλλά στη μάνα του, γιατί ούτε αυτός επιτέθηκε σ' εμένα. Στο Χριστό επιτέθηκε που εγώ τον έχω ψηλά.
Έτσι κι εγώ επιιτέθηκα στη μάνα του που την έχει ψηλά αυτός!
ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Στο μπλογκ του "Ροίδη" βγήκαν οι υπερασπιστές του να μας πουν τις βλακείες τους! Οπότε κι εγώ τους απάντησα κι αν τολμήσουν, ας δημοσιεύσουν την απάντησή μου:
"physicist
Αφού είναι "dikaiwma tou einai tou k. Roidh na dhmosieusei auth thn eikona sto blog tou" τότε δικαίωμά μου είναι να δημοσιεύω κι εγώ τη φωτο της μάνας του στο δικό μου μπλογκ!
Λες την αντίδρασή μου γηπεδική. Είναι! Οι ψευτοκουλτουριάρηδες μόνο από χουλιγκανισμούς και ΣΙΑΜΑΚΗ καταλαβαίνουν.
Εγώ νομίζω ότι ο "κ. Ροίδης" δημοσίευσε το σχόλιό μου για να δείξει τι ανώτερος που είναι αυτός και τι κακοί που είναι οι Χριστιανοί.
laskaratos
μόνος σου έβγαλες συμπέρασμα ότι είμαι "Ορθόδοξος Ελληναράς" ή "σλαβομακεδόνας". Σε πληροφορώ ότι κάνεις λάθος! Λάθος κάνεις και για τον Όιο Νίκωνα, που ούτε "εκχριστιάνισε με τη βία" κανέναν ούτε είναι Αρμένιος. Πόντιος είναι!
Και ποιον κοροϊδεύεις ότι το πράσινο έκτρωμα του Kippenberger συμβολίζει το Σπάρτακο... Όταν δείχνουμε κάποιον στο σταυρό συμβολίζουμε το Χριστό όχι το Σπάρτακο. Ο Χριστός είναι ο πιο διάσημος Εσταυρωμένος και Αυτός που όλοι οι αντίχριστοι καταπολεμούν με τη γελοία "τέχνη" τους. Κανείς δεν επιτίθεται στο...Σπάρτακο! Σχεδόν κανείς δεν ασχολείται μαζί του. Ούτε και θα βάζατε το ...Σπάρτακο σε μια σελίδα που αναφέρεται στην Ορθοδοξία!
Το πράσινο σιχαμερό τέρας που απεικονίζει ο Kippenberger δεν είναι καν βάτραχος. Δεν έχω δει εγώ πουθενά βάτραχο με τέτοια αυτιά! Εσύ Λασκαράτε είδες;
Αυτά τα τελευταία που λες "Σε κάθε περίπτωση κύριε, σεβώμαστε τις μητέρες τις δικές μας και των αντιπάλων μας. Οι Θεοί είναι άλλη υπόθεση." αυτά ξανασκέψου τα! Όπως για τον κάθε άνθρωπο η μάνα που τον έφερε στον κόσμο είναι κάτι ιερό, έτσι είναι ιερός και ο Θεός που λατρεύει. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον προσβάλλεις εσύ και ο κάθε ατάλαντος βλάκας που προσπαθεί να γίνει τζάμπα φίρμα κοροϊδεύοντας το Χριστό! Επειδή είναι ένα πρόσωπο διάσημο που το γνωρίζουν και το λατρεύουν εκατομμύρια άνθρωποι σ' όλο τον κόσμο! Που θα ξεσηκωθούν εναντίον της βλάσφημης "τέχνης" του και θα του κάνουν τζάμπα διαφήμιση!
Οπότε αθεόφοβε "κύριε" "Ροίδη", μου προσβάλλεις εσύ το Θεό που αγαπώ; Θα σου προσβάλλω κι εγώ τη μάνα! Οφθαλμόν αντί οφθαλμού! Και μην παραπονιέσαι, ούτε να τολμήσεις να το παίξεις θύμα!"

expaganus είπε...

Ακόμα εδώ το έχεις; Τα είπες, σε άκουσαν, τα δημοσίευσαν τα σχόλιά σου. Τώρα κατέβασέ το σε παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Σημαιάκι και email στο google.
αθλιο υποκείμενο,.

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Δεν πα' να γράψεις και στον πρωθυπουργό! Αν δεν κατεβάσει ο άθλιος Ροίδης τη φωτό με το σταυρωμένο βάτραχο, η μάνα του θα παραμείνει εδώ.
Καλά που μου το είπες να πάω κι εγώ να φλαγκάρω το μπλογκ του και να στείλω μήνυμα στο Google! Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

ο Ροϊδης, καργιόλη, δεν έχει αισχρές φωτογραφίες, ούτε κυρήγματα μίσους σαν εσενα. Άρα τζάμπα το φλάγκ..
Κι o Χριστός βοήθεια σου.

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Ανώνυμε, μη χρησιμοποιείς τέτοια πράγματα. Εκτός που είναι βλάσφημες κατασκευές, είναι ανθυγιεινό να βάζεις πράματα στον ποπό σου. BE A MAN!
Για το φίλο σου το Ροίδη δες στο επόμενο ποστ.

Ανώνυμος είπε...

prepei epigontws na vreis gynaika

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι παγανιστές
αντίχριστοι κοπρίτες
αριστεροί δοσίλογοι
και ταγματασφαλίτες

Όπου σας βρω θα σας μαμώ
και θα σας ξεφτιλίζω
μπας και ξυπνήσετε μαθές
απ' το βαρύ τον ύπνο.

Ροίδη βάτραχε χοντρέ
και ψευτολασκαράτο
τα ψέματά σας βούλιαξαν
και πιάσαν μαύρο πάτο.