Δεν πάει άλλο... Έφτασε η οργή του Θεού...

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

RESPECT!

Το πρώτο μου βίντεο... Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη 13...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Νίκο! Και λίγα του λές! Επιτέλους πια με τον κάθε βλάκα που τα βάζει με την Παναγία και το Χριστό... Είμαστε ο πιο βλάσφημος λαός στον κόσμο!

Ανώνυμος είπε...

Όσο αυτός ο αντίχριστος κυκλοφορεί μ' αυτή τη μουτσούνα δεν μπορεί να περιμένει να τον πάρουμε στα σοβαρά...

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια γενιά κοινωνικών χούλιγκαν και τίποτε άλλο. Αυτοί οι ίδιοι θα πάνε και στα γήπεδα για να εκτονώσουν την επιθετικότητά τους, ντύνονται γνωστοί-άγνωστοι για να τα σπάσουν πετώντας και καμμιά μολότοφ σε εκκλησάκια, γίνονται οπαδοί ακροδεξιών ομάδων οι οποίες είναι η κύρια δεξαμενή των ειδωλολατρών και οι μόνοι που αγοράζουν τα μίζερα περιοδικά με τις αρχαιο-φασιστικές φαντασιοπληξίες. Είναι μια ομάδα ελεγχόμενων διανοητικά εφήβων ή και "εφήβων" (σε εισαγωγικά), οι οποίοι οδηγούνται από συνειδητοποιημένους φασίστες, τωρινούς ή του παρελθόντος.
Είναι προφανές ότι ο χουλιγκανισμός αυτός είναι καθαρά κοινωνικό φαινόμενο και δεν έχει σχέση με θρησκευτικά ζητήματα. Απλά, τώρα, αυτή είναι η μόδα. Αύριο θα είναι κάτι άλλο. Αυτοί οι χούλιγκαν έχουν απλά ανάγκη από "βάρβαρους", δηλ. κάποιους εχθρούς. Και αν δεν υπάρχουν πραγματικοί εχθροί, θα τους επινοήσουν γιατί αλλιώς δεν μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν.
Μέσα από όλα αυτά φαίνεται καθαρά ότι αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο και όχι θρησκευτικό. Δεν μιλάμε για γνήσιους αθέους ή γνήσιους παγανιστές: μιλάμε για αντι-χριστιανούς γενικά.
Ο χουλιγκανισμός αποδεικνύεται από το ότι σπάνια βλέπεις να ομολογούν ή να υπερασπίζουν ανοιχτά κάποια πίστη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό!
Το μόνο που εκφράζουν είναι μια παιδιάστικη αντίδραση η οποία εξαντλείται στον αντι-χριστιανισμό.
Δες το site του τύπου "ροΐδη" και "λασκαράτου". Καθαρά χουλιγκανικό-χυδαιολογικό ιστολόγιο. Δεν εκφράζει πεποιθήσεις παρά μόνο αν τον ρωτήσεις, και τότε λέει ένα γενικό, είμαστε "άθεοι" και "αγνωστικιστές" (χωρίς να καταλαβαίνει το χάος που χωρίζει τα δύο αυτά και πως είναι δυνατόν να συνεργάζονται...).
Όλο το ιστολόγιό τους είναι αντί-"κάτι". Και φυσικά αυτό φανερώνει "εφηβική" νοοτροπία και κλίμα το οποίο υπάρχει σε δύο ηλικίες:
στα 3 χρόνια όπου το νήπιο βιώνει μια πρώτη εφηβεία, και μετά στα 12-18 όπου είναι η κυρίως εφηβεία.
Αυτές όμως οι αντι-δράσεις "εν σοφία" υπάρχουν σε αυτές τις ηλικίες, ως βήματα αυτοσυνειδησίας του νηπίου και του εφήβου, καθώς θα αποκολληθεί από τη μαμά και τον μπαμπά για να χτίσει τη δική του ζωή.
Όταν όμως έχουμε προσκόληση στα στάδια των 3 ετών και των 17 για πολλά χρόνια, μετά θα πρέπει να ακολουθεί ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία. Κι αν δεν ακολουθήσει αυτή η επιστημονική παρέμβαση, τότε βλέπουμε παθογένειες σε στιλ ρουφ-ρουφ, τύπου "ροΐδη" και "λασκαράτου", kostas, sfrang (ο οποίος αποτελεί και λυπηρό φαινόμενο καθώς φαίνεται από τις φωτογραφίες του αρκετά μεγάλος σε ηλικία) και άλλων ταλαίπωρων και ελλιπώς ανεπτυγμένων προσωπικοτήτων.
Βεβαίως, ακόμη κι αν ξέρουμε ότι πρόκειται για ανθρώπους με κάποια προβλήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουν αναπάντητες οι παραφιλολογίες, έστω εκείνες που είναι πολύ ανόητες.

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείσαι μωρε με @@ .. αν είχε @@ θα τα έλεγε αυτά επωνύμως. Αν βρίζει κάποιος ανώνυμα είναι κότα. Αθεόκοτα στην περίπτωση μας.

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

@Tomaras δυστυχώς έχεις δίκιο... Είμαστε οι χειρότεροι...

@Ανώνυμε, όχι μόνο περιμένει να τον πάρουμε στα σοβαρά... αλλά και κάποιοι τον παίρνουν στα σοβαρά... Πολλοί ή λίγοι δεν ξέρω αλλά υπάρχουν...

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Αγαπητέ Δηδρ όσον αφορά τους Ροϊδο-λασκαράτους έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτός ο Ρουφ-ρουφ όμως είναι περίπτωση επιδειξιομανούς, που απαιτεί τη γενική προσοχή... Γυρίζει ανόητα βίντεο μέσα στη μπανιέρα του, μισόγυμνος κτλ και πάντα μ' αυτή τη μουτσούνα στο κεφάλι του... και λανσάρει τη θρησκεία του "ιπτάμενου μακαρονοτέρατος"... Όταν του κάνεις κριτική ενθουσιάζεται που τον προσέχεις... Μιλάμε για πολύ ψώνιο
Οι ροϊδο-λασκαράτοι είναι πιο παλαιάς κοπής αντιχριστιανοί... όχι καλύτεροι... απλά διαφορετικοί... τουλάχιστον δε μας δείχνουν την κορμάρα τους αυτοί...

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

@Θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει,
ο ίδιος δικαιολογείται με το ότι απευθύνει πολλά βίντεο σε φασίστες που θέλουν να του κάνουν κακό... Είναι αλήθεια βέβαια ότι θέλουν να του κάνουν κακό... Αλλά η υπόθεση με τη μουτσούνα είναι πολύ γελοία... Εκ του ασφαλούς το παίζει "ο μικρός ήρως"...
Ε ρε ψώνια που κυκλοφορούν στον αντιχριστιανικό χώρο...

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΡΟΖ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ 'Η ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ?