Δεν πάει άλλο... Έφτασε η οργή του Θεού...

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

ΛΙΑΚΟ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ

Αγαπητοί επισκέπτες, σας παρουσιάζω με χαρά μια κοινωνική προσφορά της ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ Productions.



Άντε γιατί βαρέθηκα ν' ακούω μπούρδες για Ελ και Νεφιλίμ, Ασάνα Αθηνά, Δία και Μεγαλέξανδρο και πύλες και το κακό συναπάντημα... Μα τι έχει πάθει ο κόσμος επιτέλους και πιστεύει τέτοιες βλακείες;;

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NIKO, το "Ροϊδη Εμμονές" γράφει κάποια πράγματα (το ρομάντζο του Αγ.Όρους με τον Χίτλερ) για την κατάσταση του Αγ. Όρους επί κατοχής. Ειλικρινά σκανδαλίστηκα όταν το διάβασα. Είχε τέτοια συμπεριφορά το Όρος επί κατοχής? Θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο?

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Να κάνω σχόλια στο τι γράφουν Λασκαράτος και Ροίδης; Ό,τι θέλουν γράφουν, όπως θέλουν τα παρουσιάζουν, τα σχόλια είναι περιττά. Παρουσιάζει τους φονιάδες του δήθεν ΕΑΜ οι οποίοι "αναγκάστηκαν" να εκτελέσουν μοναχούς, και έστησαν "τριμελείς επιτροπές" ρουφιάνων-δολοφόνων σε κάθε μοναστήρι, και δεν ντρέπεται που τα λέει. Αν αρχίσουμε εδώ κουβέντα για το τι πραγματικά ήταν η "εθνική αντίσταση" και για ποιο σκοπό δημιουργήθηκε, τόσο από αριστερούς όσο και από δεξιούς, θα γράφουμε με τις ώρες. Ευτυχώς υπάρχουν βιβλία που αναλύουν διεξοδικά το θέμα.
Έχει μιλήσει για την περίφημη "επιστολή" ο π. Μεταλληνός κι έχει γράψει και η ΟΟΔΕ. Δες εδώ:

http://www.oodegr.com/neopaganismos/sykofanties/epis_ag_orous_xitler1.htm

Αν έχω χρόνο θα κάνω κι εγώ μια βόλτα.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου στο ερώτημα μου.Θα διαβάσω και το link που αναφέρεις.

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Έγραψα κι εγώ σχόλιο:
"Λασκαράτε όπως συνήθως μπερδεύεις τα αυγά με τα πασχάλια, διαστρέφοντας και τα μυαλά αυτών που σε διαβάζουν μ’ εμπιστοσύνη. «Εργάτες-σκλάβοι των μονών» και «δολοφονίες γυναικών» και άλλα ηχηρά... χωρίς καμιά τεκμηρίωση, λόγια του αέρα. Τόσο πολύ διαστροφή κυριαρχεί εδώ μέσα που νομίζω ότι διαβάζω Χρυσή Αυγή ή Ριζοσπάστη.
Ο «Όλη η Αλήθεια» σου έγραψε ξεκάθαρα ότι για να μην καταληφθεί από τους Βουλγάρους το Όρος, οι μονές έγραψαν στο Χίτλερ μια κολακευτική επιστολή, στην πραγματικότητα όμως δε συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς αφού έκρυβαν και φυγάδευαν Άγγλους και Νεοζηλανδούς... Οι οποίοι Λασκαράτε δεν είχαν τότε καμιά εξουσία, ήταν κυνηγημένοι! Και δε συνέφερε το Όρος να έχει πάρε-δώσε μαζί τους! Και ακριβώς επειδή πολλοί μοναχοί το έκαναν αυτό συνελήφθησαν φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν! Κι εσύ σε όλα αυτά απαντάς ότι οι μοναχοί ήταν βέβηλοι και δοσίλογοι; Αν ήταν τόσο δοσίλογοι, γιατί κρύβανε και φυγαδεύανε Νεοζηλανδούς και Άγγλους και δεν τους παρέδιδαν στους Γερμανούς;
Πολύ απλά γιατί δεν ήταν δοσίλογοι, αλλά εφάρμοζαν πολιτική ώστε να μην καταστραφούν... Οπότε κομμένες οι μπούρδες περί δοσιλογισμού των μοναχών!
Πόσο ηλίθιους θεωρείς τους αναγνώστες σου, που αναφέρεις ως παραδείγματα «ΟΧΙ» τους δολοφονημένους στο Νταχάου και την Άννα Φρανκ; Ή το Δίστομο και τα Καλάβρυτα;
Για εξήγησέ μας λοιπόν τι «όχι» είπε «η μικρή Άννα Φρανκ»; Ούτε όχι ούτε ναι ούτε μάλιστα δεν είπε! Κρυβόταν η κακομοίρα σε μια σοφίτα για να σώσει τη ζωή της, και καλά έκανε! Ποιος στο Γ’ Ράιχ ενδιαφερόταν για νο ναι ή το όχι μιας Εβραίας; Δε ζητούσαν συνεργασία από τους Εβραίους! Να τους ξεκάνουν ήθελαν!Μη μας την αναφέρεις λοιπόν σαν παράδειγμα αντίστασης... Η Ηλέκτρα Αποστόλου που όντως είπε όχι θα έπρεπε να σου είναι αρκετή.
Και τι «όχι» είπαν οι ταλαίπωροι δολοφονημένοι στο Νταχάου; Ζήτησαν οι Ναζί να τους πουν ναι σε κάτι; Ή τους μάντρωσαν εκεί για να τους εξολοθρεύσουν; Αυτό το δεύτερο έγινε Λασκαράτε... Και μάλιστα χωρίς να ξέρουν οι άνθρωποι ότι θα τους εκτελούσανε,... Νομίζανε ότι πάνε να κάνουν ντους! Οπότε να λείπουν οι μπούρδες για «όχι» των δολοφονημένων.
Τι είδους «όχι» είπαν οι κάτοικοι στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα; Οι Έλληνες που ξέρανε ότι οι Γερμανοί θα κάνουν εκτελέσεις στον τόπο τους, στέλνανε πρεσβείες και παρακαλούσανε να μην τους πειράξουν. Αυτό γινόταν κατά κανόνα, δε λέγανε σκοτώστε μας κι εμείς σας λέμε όχι! Μήπως ήτανε κι αυτοί δοσίλογοι Λασκαράτε, επειδή δε θέλανε να πληρώσουνε με τη ζωή τους τους «ηρωισμούς» που κάναν με ξένα κόλλυβα οι τζάμπα μάγκες οι «αντιστασιακοί»; Με τη φόρα που έχεις πάρει θα μας το ξεφουρνίσεις κι αυτό!
Αν δεν το ξέρεις, μάθε ότι οι εκτελέσεις στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα δεν έγιναν γιατί κάποιοι κάτοικοι είπαν «ΟΧΙ»! Αλλά γιατί κάποιοι ηλίθιοι του δήθεν «Δημοκρατικού Στρατού» σκοτώνανε Γερμανούς σε ασήμαντες ενέδρες... επειδή ο Στάλιν τους είχε βάλει από «διεθνιστές»να γίνουν «πατριώτες» και να συσπειρώσουν κόσμο στις τάξεις τους για την κατάληψη της εξουσίας! Που ήταν και ο πραγματικός σκοπός τους... Και κάνανε το θέλημα του Στάλιν παρότι ξέρανε πολύ καλά ποια θα είναι τα αντίποινα στον άμαχο πληθυσμό. Περιμένανε όμως ότι χάρη στις εκτελέσεις, θα ερχόντουσαν από τα χωριά να καταταχτούνε στο στρατό τους... Μια που ανέφερες τους «παρτιζάνους που είπανε όχι», μάθε ότι αυτοί τουλάχιστον κάνανε πολύ πιο σημαντικά χτυπήματα στους Γερμανούς από τις ενέδρες των Ελασιτών. ..
Αυτοί οι λεβέντες που αδιαφορούσαν τελείως για το τι θα πάθει ο κοσμάκης με τον ηρωισμό τους της πλάκας, όταν το κάθαρμα ο Στάλιν τα είχε καλά με το άλλο κάθαρμα το Χίτλερ, γράφανε στην εφημερίδα τους τι καλός ήταν ο Χίτλερ και πώς οι ιμπεριαλιστές της Αγγλίας στρέφονταν εναντίον των Γερμανών εργατών! Αυτοί μιλήσανε πρώτοι για «ουδετερότητα» με τους Γερμανούς! Να και τι είπαν για να μαθαίνεις:
“..Αφού ο λαός μας υπερασπίσει αποτελεσματικά την ανεξαρτησία και την εθνική λευτεριά του, σήμερα ένα μοναχά πράμα θέλει: Ειρήνη και ουδετερότητα με τούτους τους όρους..” (Ζαχαριάδης - 26 του Νοέμβρη 1940).
“Ο πόλεμος αυτός προκλήθηκε από τη βασιλομεταξική σπείρα, που διατάχτηκε από τους Εγγλέζους ιμπεριαλιστές, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας. Ούτε είναι βέβαια «πόλεμος κατά του φασισμού», όπως δήλωσε κυνικά ο αρχιφασίστας Μεταξας, ο δήμιος του λαού μας. Μα ούτε και πόλεμος για την απελευθέρωση των Ελληνικών μειονοτήτων της Αλβανίας απ’ το ζυγό του ιταλικού φασισμού και της Αλβανικής αστοτσιφλικάδικης κλίκας, γι’ ατό ο πόλεμος αυτός δεν μπορεί νάχει καμμία σχέση με την ελευθερία» (ΚΕ του ΚΚΕ - 7 Δεκεμβρίου 1940)
Οι ίδιοι δολοφονήσανε ύπουλα το Σύνταγμα του Ψαρρού που ήταν αδέσμευτοι αντιστασιακοί! Για να μείνουν αυτοί να το παίζουν οι μόνοι αντιστασιακοί στην Ελλάδα! Και οι ίδιοι όταν έγινε το μεγάλο χτύπημα στην ΕΣΠΑ όπου συχνάζανε και οι Έλληνες προδότες, το χαρακτηρίσανε προβοκάτσια! Γιατί; Γιατί δεν το κάνανε εκείνοι, το κάνανε άλλοι.. και τους κλεψανε τη δόξα. Αυτά τα τσιράκια του Στάλιν υπερασπίζεσαι Λασκαράτε, που αλλάζανε γνώμη για τον πόλεμο ανάλογα με τι υπαγόρευε το Κόμμα! Και κάνανε κατοχή στο Όρος για να το «αναμορφώσουν» σύμφωνα με τα δικά τους ιδεώδη και «αναγκάστηκαν» να εκτελέσουν δυο μοναχούς!
Και γιατί Λασκαράτε θεωρείς υποχρεωμένο το Άγιο Όρος να βοηθήσει τους «αντάρτες» να μας χώσουν με το ζόρι στο ανατολικό μπλοκ; Από πού κι ως πού να βοηθήσουν σε κάτι με το οποίο δε συμφωνούν; Πότε έκρυψε το Όρος το «πραγματικό του πρόσωπο», ότι δηλαδή δεν ενέκρινε το κομμουνιστικό καθεστώς;
Αυτούς που λεηλατήσανε και το Όρος μέσα στην προσπάθεια να μας χώσουν με το ζόρι στο ανατολικό μπλοκ πας να μας βγάλεις ήρωες, και τους μοναχούς που εφαρμόσανε διπλωματία ενώ δούλευαν κατά των Γερμανών πας να τους βγάλεις προδότες! Δεν έχεις ντροπή ρε άνθρωπε, τσίπα δεν έχεις..."

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος Νικολάκη μου
το ψέμα αγαπάει
και ο Λιακόπουλος τρανό
και άφθονο πουλάει.

Εγώ μαθές εμπούχτισα
το ψέμα αυτού του κόσμου
και την αλήθεια αγαπώ
κι ας μείνω μοναχός μου.

Με έφερε ο δρόμος μου
σε τούτο το ταξίδι
να γράψω κι ένα ολόκληρο
ποίημα για το Ροίδη.

"Ξενιτεμένος Κρητικός
χρόνια στη Γερμανία
είπα να προστεθώ κι εγώ
σ' αυτή την κομπανία

Με το Ροίδη το σοφό
και με το Λασκαράτο
όπου σε κάθε Χριστιανό
του σκάβουνε το λάκκο

Ξετάζουνε τσι Χριστιανούς
σ' όλης τσι γης τους τόπους
γιατ' είναι οι αναμάρτητοι
ανάμεσα στσι αθρώπους

Κλέφτες μας λέν τους Χριστιανούς
ψεύτες και κτηνοβάτες
προδότες και δοσίλογους
οι δύο συκοφάντες

Δε βλέπουν την καμπούρα τους
πού 'ναι γεμάτη ψώρα
απ' τις συκοφαντίες τους
εγέμισε η χώρα

Ψευτιές μας λέν και γράφουνε
όλο φωτιά και λαύρα
αυτά συμβαίνουν σύντεκνοι
σαν λείπει το βιάγκρα

Είναι η δουλειά σας εύκολη
στον κόσμο αυτόν ακόμα
Να βρίζεις και να βλαστημάς,
να κλάνεις με το στόμα.

Και να σερβίρεις τον Ιό
φύλλο των σκουλικιώνε
σε αναγνώστες εύπιστους
που κάθε ψέμα τρώνε

Γι' αυτό λοιπόν αγάμηδες
Ουρλιάστε βρίστε,φτύστε,
πνίξτε μας με τη μπόχα σας,
καλά τον τάφο κλείστε.

Ειν' ο Χριστός ο νικητής
σ' όλη την Οικουμένη,
Εσείς φτωχοί αντίχριστοι
είστ' αποτυχημένοι.

κιάλις και βιάγκρα άφθονα
κοπρίτες θα σας στείλω
για να μαμήσετε κι εσείς
και να σας φύγει ο ζήλος

Όμως δεν ξέρω αν και μ' αυτό
θα σας περάσει ο κάλος.
Το να το παίζεις δικαστής
ειν πειρασμός μεγάλος.

Τον χοίρο κι αν τον βάλουνε
μέσα σε μιά βιτρίνα
Όπως και πριν θα φέρεται
και ουούτς θα κάνει φίνα.

Μα για καλό και για κακό
εγώ θα σας τα στείλω
κι αν ίσως και μαμήσετε
θα μ' έχετε και φίλο."

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Χαριτωμένες οι μαντινάδες σου φίλε... Εσείς οι Κρητικοί τα καταφένετε σ' αυτά... Οπότε δε γράφεις καμιά μεγάλη και για το Λιακόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Νίκο, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το σθένος σου και τα εύστοχα επιχειρήματα σου για το ζήτημα των σχέσεων Αγ. Όρους και Χίτλερ. Τίναξες στον αέρα τα επιχειρήματα του γνωστού δίδυμου.Είναι καιρός του λαλείν και όχι του σιγάν. Συνέχισε έτσι και καλή δύναμη στον αγώνα με τους αντίχριστους ψευτοδιαφωτιστές...

Γιώργος Φλώρος || George Floros είπε...

Τι έγινε τώρα που ξεβρακώθηκε η εκκλησία με τις κομπίνες, παλαιότερα με τους βιασμούς παιδιών από τους κωλομπαράδες παπάδες και διαχρονικά με την εκμετάλευση του λαού, ο λιακόπουλος σας έφταιξε?

άντε μωρέ παλιοθρησκευόμενες καραπαθητικές να κουνήσετε καμιά αχλαδιά και αφήστε τον κάθε τρελό στην τρέλλα του.
άντε τραβάτε να πουλήσετε κανένα χωράφι στους ξένους και αφήστε τις μπαρούφες, άντε σας έφταιξε ο άνθρωπος που κάνει μια δουλειά για να ζήσει.
ουστ καριολοπουσταράδες

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο Φλώρο(άκου επίθετο!)κοίτα τα μαθήματα σου φοιτητάκο μου καλέ, άκου τους Metallica σου και άσε τα εκκλησιαστικά σε άλλους που τα γνωρίζουν καλύτερα. Και κάτι τελευταίο:Είναι κρίμα ένας μελλοντικός ακαδημαικός πολίτης να μεταχειρίζεται λεξιλόγιο που ούτε το τελευταίο ρεμάλι και ο χειρότερος αλήτης του λιμανιού δεν θα χρησιμοποιούσε. Άντε και καλά μυαλά

Ανώνυμος είπε...

Τι θες με την Εκκλησία Φλώρο αγόρι μου, ασχολήσου με τις κοκκινομάλλες καλλονές που είναι πιο υψηλά νοήματα...

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Λάθος πόρτα χτύπησες Γιώργο Φλώρο, εδώ ούτε αχλαδιές κουνάμε ούτε μασάμε με υβριστές σαν και του λόγου σου... Το ξέρουμε ότι υπάρχουνε παπάδες που αμαρτάνουν... Δεν ανακάλυψες την Αμερική... Δεν ξέρω όμως κανένα παπά που να βγαίνει στην τηλεόραση και να υποστηρίζει αιρέσεις και να κοροϊδεύει όλη την Ελλάδα!
Κι αν δεν το έχεις καταλάβει ο Λιακόπουλος δεν κάνει "μια δουλειά για να ζήσει" αλλά εκμεταλλεύεται κορόιδα για να φάει με χρυσά κουτάλια... Αν εσένα σε ενοχλεί η εκμετάλλευση μόνο όταν την κάνει κάποιος παπάς τι να πω...
Πάντως είσαι πολύ ευγενικό παλικάρι...

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακόπουλος είναι χριστέμπορος, παρερμηνεύει τις Γραφές και καπηλεύεται ασύστολα τον γέροντα Παίσιο, ο οποίος καμμιά σχέση δεν είχε με τις αιρετικές θεωρίες του τηλεβιβλιοπώλη.
Εκτός που οι γελοιότητες του Λιακό γίνονται αιτία χλευασμού για τους Ορθόδοξους, σκεφτείτε τι θα παθαίνουν από τις θεωρίες του οι συνάνθρωποί μας που έχουν κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Φαντάζεστε να κοιτάνε τα χαρακτηριστικά του Α΄και του Β΄ για να διαπιστώσουν μήπως είναι... ερπετοειδής και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ήτανε στραβό το κλίμα, τό 'φαγε κι ο γάιδαρος.
Μ' αυτό το πρίσμα ο Λιακό είναι επικίνδυνος για τη δημόσια ψυχική υγεία.
Γιώργο Φλώρο, αυτό το "ο άνθρωπος που κάνει μια δουλειά για να ζήσει" ήταν από τα καλύτερα ανέκδοτα της εβδομάδας! Κορυφαίο! Ευχαριστώ πολύ...

Νίκος ο Μετανοείτε είπε...

Έλειψα για λίγες μέρες φίλοι... καλώς σας βρίσκω και σύντομα θα σας έχω εκπλήξεις...